Pllek

KUNST, CULTUUR, EVENTS EN MEER
27 September 2017
WALK WITH ME | ZEN SPECIAL

WALK WITH ME | ZEN SPECIAL

Woensdag 27 september presenteren wij i.s.m. Cinemien en Natural Yoga een wel heel ontspannen avond in het teken van de voorvertoning van de documentaire Walk With Me: een prachtige cinematografische reis over de boeddhistische leermeester Thich Nhat Hanh...

Programma
17.00 - 18.15 Yoga met live muziek door Daphne Koken & Irene Sportel
18:15 – 19:00 Free tea & Love Bites van Chef Tor
19.00 - 20.00 Mindfulness experience met George Langenbeg
20.15 – 20.30 Film introductie door Ed Caffin & George Langenberg
20.30 - 22.00 Film vertoning ‘Walk with Me’ (2017)
22.00 - tot eind Stille nabeschouwing


- - -

Walk With Me
(2017, dir. Marc J. Francis en Max Pugh)

Een prachtige cinematografische reis in de wereld van mindfulness, waarin de wereldberoemde boeddhistische leermeester Thich Nhat Hanh centraal staat. Hij komt oorspronkelijk uit Vietnam en heeft mindfulness naar het Westen gebracht. Als spiritueel leider woont hij nu in Plum Village, een leefgemeenschap in rustiek Zuid-Frankrijk, waar hij samen met andere zen-boeddhistische monniken en -nonnen mindfulness tot een wereldwijd fenomeen heeft doen uitgroeien.

Walk With Me biedt een nooit eerder vertoonde toegang in deze gemeenschap. Drie jaar lang werden de levens van de bewoners van Plum Village gevolgd en komen existentiële vragen waarmee ze geconfronteerd worden aan bod in hun zoektocht naar acceptatie. Treed binnen in een wereld van bewustwording.

Deze wonderlijke documentaire wordt verteld door niemand minder dan de charismatische, Oscar-genomineerde Benedict Cumberbatch.

- - - 

TICKETS
Regulier: € 15,00 (filmvertoning incl. mindfulness intro, thee en Love Bites)
Combi Ticket: € 23,50 (filmvertoning incl yoga, mindfulness intro, thee en Love Bites)

FACEBOOK EVENT
Voor updates