Pllek

KUNST, CULTUUR, EVENTS EN MEER
24 Februari 2019
RUIGE RAKKERS | DONZIGE ZONDAGEN

RUIGE RAKKERS | DONZIGE ZONDAGEN

De juffen en meesters van DONS maken - geïnspireerd door de DONS-kinderen met wie zij dagelijks werken - liedjes, voorstellingen, workshops, boeken, exposities en nog veel meer. En die willen ze graag met jullie delen! Vanaf januari 2019 zal DONS zich met enige regelmaat presenteren onder de noemer Donzige Zondagen. Zondag 24 februari, tijdens de krokusvakantie, bij Pllek in Amsterdam-Noord!

Workshop (gratis): 14.00
Aanmelden via: info@donsproductiehuis.nl
(max. 30 kinderen)

Voorstelling: 15.30 – 16.30
Online ticket: 7,50 p.p. | Stadspashouders: 5,- p.p. 
Deurverkoop: 7,50, maar alleen mits beschikbaar!

Workshop
Voor de liefhebbers vindt er vooraf een gratis workshop plaats. Tijdens de workshop leren de kinderen alvast de liedjes zodat ze tijdens de voorstelling luidkeels mee kunnen zingen. Er kunnen maximaal 30 kindjes meedoen met de workshop, dus geef je snel op via info@donsproductiehuis.nl of via facebook/donsopvang 

De DONS band
En dan om 15.30 gaat het dak eraf, want dan speelt de DONS band. Ook de kindjes die niet mee hebben gedaan met de workshop, kunnen hun hart ophalen en meeswingen en zingen met de liedjes van de DONS band Ouders, opa’s & oma’s, broers, zussen, de oppas en eigenlijk iedereen is van harte welkom!