Pllek

KUNST, CULTUUR, EVENTS EN MEER
08 Oktober 2017
RAAGMALA SUITE | LIGCONCERT

RAAGMALA SUITE | LIGCONCERT

Liggend op de grond met je ogen dicht, luisterend naar bijzondere geluiden, dat is het principe van een ligconcert. Een prikkeling van al je zintuigen. Gedachtes, herinneringen en emoties drijven voorbij. Een persoonlijke, mystieke ervaring.??

- - -

Aanvang
: 20:30 uur, deuren open om 20:00
Early Birds: SOLD OUT | Regular tickets: 16,50 | Deurverkoop: 19,00
Facebook event voor updates | Facebook pagina RaagMala Suite

- - -

De van origine Russische Marynka Nicolai (piano, neo-klassiek) en Dr. Goldfinger (electronica, percussie) laten zich samen met de Indiase Avi (sarod) inspireren door de klassieke Indiase “raga” muziektraditie. Dr. Goldfinger draait tevens een fijne selectie van traditionele klassieke muziek en ambient electronica voorafgaan en na afloop van het concert. Een ultiem ontspannen en kleurrijke avond waarbij je weggekropen onder een deken op zachte zitzakken van Terapy kan wegdromen op magische klanken.


RaagMala Suite 
De vijf raga’s die de basis vormen van Raagmala Suite raken elk een andere snaar, vaak gepaard met een kleur, en bieden talloze mogelijkheden voor muzikale interpretatie. Een continu spel tussen emotie, compositie en improvisatie. Het van nature meditatieve karakter van de raga’s komt liggend ultiem tot zijn recht.