Pllek

KUNST, CULTUUR, EVENTS EN MEER
14 Juni 2018
PLLEK LIVE STAGE | LA DAME BLANCHE

PLLEK LIVE STAGE | LA DAME BLANCHE

PLLEK LIVE STAGE presents:
A Night of Discovery

La Dame Blanche (hiphop, cumbia, dancehall)
Zitakula (Afrofunk)
Prace (Dubnova)

Online ticket: 7,50
Student & CJP: 5,00
Deurprijs: 10,00

Pllek Live Stage is het concept van pllek voor avontuurlijke muziekliefhebbers met twee opvallende live acts en een DJ-set. Eigenwijze artiesten die een brug slaan tussen niet-westerse genres en (live) elektronica. Een exotische, onverwachte avond met live muziek op de dansvloer. Pllek Live Stage is een nacht van ontdekking.

Kom borrelen, geniet van gevestigde namen en opkomend talent uit binnen- en buitenland, laat je verrassen! Honger? Eet vooraf een hapje mee in ons restaurant. Gasten die bij ons gedineerd hebben, krijgen 50% korting op de deurprijs. (Reserveren kan online via www.pllek.nl)

- - - 

/// LA DAME BLANCHE ///
Donderdag 14 juni brengt Yaite Ramos Rodriguez, aka: La Dame Blanche, haar gloednieuwe album "Bajo El Mismo Cielo" uit op ons podium. Met haar explosieve mix van hiphop, cumbia, dancehall en reggae, bezorgt de Cubaanse zangeres, fluitist en percussionist een krachtige, ondoordringbare sound die tot in het puntje van de tenen oproept tot dansen. La Dame Blanche vertelt een verhaal over de zielen die haar pad hebben gekruist en gevormd. Mooi en warm, ontroerend en spannend.

/// ZITAKULA ///
Zitakula, opzwepend afrofunk-collectief uit Amsterdam, dankt z’n naam aan de Psittacula Krameri: de exotische halsbandparkiet die huist in het Vondelpark - de plek waar de band in de zomer van 2013 begon.

/// PRACE ///
Prace combineert het beste van verschillende muziekculturen om de schoonheid van de wereld samen te brengen in een eigen gecreëerde stijl die hij Dubnova noemt. Latijnse ritmes met een dub-stijl baseline en elektronische sounds gecombineerd met organische elementen.