Pllek

KUNST, CULTUUR, EVENTS EN MEER
09 Juni 2017
Going Places | Afrolijk

Going Places | Afrolijk

Tijdens de eerste editie van Going Places 2017 reizen we af naar Afrika. Onder de vlag van Afrolijk dompelen we het strand en restaurant van Pllek vrijdag 9 juni eenmalig onder in Afrikaanse sferen. 
FILM
We beginnen net na zonsondergang met de open air vertoning van drie delen van Afripedia (Ghana, Senegal/Ivoorkust, Angola), een ultracoole documentaireserie over de nieuwe generatie Afrikaanse creatieve talenten die alle vooroordelen en stereotypen over Afrika van zich afwerpen. 
MUZIEK
Daarna nemen de Afrolijk DJ's Joss & Flo en Natarcia de avond binnen in het restaurant, dan omgedoopt tot club, over met de beste Afrobeats. Art van Koen Verpaalen, Sanne Verhoeven en Fábrica-Escola de Sabão, design van Afriek en Y, en food van AfroVeggies onder leiding van ChefAngie Bee maken deze eerste Afrolijke editie van Going Places helemaal compleet! 
Auteur, dichter, zanger, filmmaker en cultureel-activist Godfrey Lado (Exodus Evenings, The Forgotten Stones) is in 1997 uit Soedan naar Nederland gevlucht. Hij komt tijdens Afrolijk direct na de filmvertoning (rond 23.30) een speciale live performance doen. Een combinatie van eigen tracks en spoken word in de spirit van Soedan. 

---


GOING PLACES | AFROLIJK
OPENING EXPO: 21.00 uur
START FILM: 22.00 uur (direct na zonsondergang)
START FEEST: 23.30 uur (direct na de film)

PROGRAMMA
DESIGN: Afriek en Y 
ART: Angola kuia bué (Koen Verpaalen, Sanne Verhoeven en Fábrica-Escola de Sabão)
FILM: Afripedia (84 min, 2014)
FOOD: Afro Veggies
PERFORMANCE: tba
BEATS: DJ's Joss en Flo
FILM TICKETS ONLINE: € 8,50 | DEUR: € 10,00
(Feest gratis toegang)