Pllek

KUNST, CULTUUR, EVENTS EN MEER
05 Juli 2016
FWAV SUMMER SCREENINGS X SHORTCUTZ SPECIAL

FWAV SUMMER SCREENINGS X SHORTCUTZ SPECIAL

w/ S P E C I A L G U E S T S
Rutger Hauer & Sil vd Woerd
(directors of the short Requiem 2019)

* * * * * * *


SHORTCUTZ, HELLO SUMMER: PLAN C (2012) (92m) (NL)
Dir:
Max Porcelijn
NL spoken w/ ENG subtitles
Short: i.s.m. ShortCutz // Requiem 2019 (4m, dir: Rutger Hauer & Sil vd Woerd)

Inloop
: 21:00 // Film: 22:30
Koptelefoon: € 5,00 // Reserverenfilm@pllek.nl 

In Amsterdam probeert detective Ronald Plasmeyer zijn gokschuld af te betalen, maar hij schakelt daarvoor net de verkeerde criminelen in… Een extreem grappige en eerlijke misdaadfilm van Nederlandse bodem.

---
In Amsterdam, detective Ronald Plasmeyer's plan to repay a gambling debt falls apart when he enlists two men to do his dirty work. One of the funniest and most honest Dutch crime stories of recent years.

=================================================

LET OP! BELANGRIJKE INFORMATIE


AANVANG FILM

Omdat “goed weer” in Nederland niet altijd gegarandeerd is, zullen wij het op de dag zelf om 17:00 via de FB pagina Films with a View at Pllek en de agenda op onze website communiceren als de film NIET doorgaat. Geen bericht is goed bericht. De aanvang van de film is vlak na zonsondergang. Dit communiceren wij per maand via Films with a View at Pllek en in de agenda op onze website. 

RESERVERINGEN
Voor het beste (uit)zicht adviseren wij om tussen 20:30 en 21:00 je plekje uit te zoeken, want wij kunnen helaas geen zitplaatsen reserveren (!). Koptelefoons kun je tot op de dag zelf 17:00 uur reserveren via film@pllek.nl en kosten € 5,00 (cash). Het is niet mogelijk om je eigen koptelefoon mee te nemen. Te laat met reserveren? We houden altijd enkele koptelefoons achter de hand voor last-minute filmbezoekers. Op = op. 

VERVOER
Het laatste pontje van de NDSM-werf vaart op dinsdag om 00:00. De pont bij Buiksloterweg vaart wel de hele nacht door. Buiksloterweg is een kwartiertje fietsen vanaf de NDSM-werf. We proberen altijd voor 00:00 klaar te zijn. Er is voldoende parkeerplek, kosten bedragen € 1,30 p/u. 

TIP VAN DE WEEK!
Wij zullen niet voor elke dinsdagavond een FB event aanmaken. Om op de hoogte te blijven van ons programma en het eventueel annuleren van de film adviseren wij om de FB pagina Films with a View at Pllek te volgen en deze tijdig te checken als je van plan bent naar ons toe te komen.FWAV wordt mede mogelijk gemaakt door Fatboy