Pllek

KUNST, CULTUUR, EVENTS EN MEER
29 Augustus 2017
CAPE FEAR VERPLAATST NAAR 5 SEPT

CAPE FEAR VERPLAATST NAAR 5 SEPT

DE FILM KAN VANAVOND NIET DOORGAAN. 
Helaas is er regen voorspeld. We verschuiven de film naar dinsdag 5 september.

THEMA AUGUSTUS
: Desire
FILM TITEL: Cape fear
AANVANG FILM: 21.00
KOPTELEFOON: € 5,00 

- - - 

CAPE FEAR (1991, Scorsese)
In augustus hebben de redacteuren van Cine voor FWAV een selectie gemaakt van zwoele zomerfilms die gaan over ontluikende verlangens en de spanning van de eerste keer. Met de indrukwekkende expo over Martin Scorsese in EYE kan een broeierige film van de Amerikaanse meester natuurlijk niet uitblijven. In Cape Fear wordt een naïeve Juliette Lewis verleid door een gevaarlijke Robert De Niro die zint op wraak.

>>> Cape Fear valt buiten de stemprocedure van het FWAV concept

- - - 

GO OR NO GO?
Regen en wind zijn sowieso no-go’s, maar bibberend weggedoken onder je winterjas, muts en sjaal doen we dit jaar ook niet meer. De maandag voorafgaand zie je hier of de film doorgaat. Er wordt geen risico gelopen. Echter, als op de dinsdag zelf onverhoopt het weer compleet omslaat, dan zal de film alsnog worden geannuleerd. Dit wordt op de desbetreffende dinsdag rond 17.00 uur gecommuniceerd via Facebook, de website van Cine.nl en hier!


RESERVEREN NIET MOGELIJK
Het is NIET mogelijk om een koptelefoon (of zitplaats) te reserveren. Dit jaar geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Vanaf 20.00 staat Outdoor Cinema klaar om koptelefoons te verhuren. Een koptelefoon kost net als altijd € 5,00. Het is niet mogelijk om je eigen koptelefoon mee te brengen. 

AANVANG FILM EN TIJDSDUUR
Er kan pas een film vertoond worden als de zon onder gaat. Wij zorgen er zoveel mogelijk voor dat een film op tijd is afgelopen zodat je de laatste pont vanaf de NDSM naar CS kan pakken, deze vaart om 00.00 uur. Het kan zijn dat een film uitloopt. In dat geval is het handig om te weten dat de pont van Buiksloterweg (bij EYE museum) naar CS de hele nacht doorvaart. De pont van Buiksloterweg is 10 minuten fietsen vanaf Pllek. 

- - -  

Films w/ a View SUNSCREENINGS is een initiatief van Pllek, Outdoor Cinema en Cine.nl