Pllek

KUNST, CULTUUR, EVENTS EN MEER
19 Juni 2018
FILMS WITH A VIEW GAAT DOOR

FILMS WITH A VIEW GAAT DOOR

De film gaat vanavond door! Wij vertonen de NL premiere van de Vlaamse film Charlie & Hannah gaan uit.

Charlie & Hannah gaan uit 
(2018, Bert Scholiers)
(English subtitles)

Tijdens een drankovergoten vrijdagnacht nemen twintigers Charlie en Hannah een magisch snoepje en alles en iedereen om hen verandert. Charlie en Hannah gaan uit is een prettig gestoorde romantische komedie over liefde, seks, en – vooral – exen, vol met bizarre ontmoetingen en verbijsterende gebeurtenissen.

De Belgische regisseur Bert Scholiers speelt in zijn fantasierijke speelfilmdebuut als een trippende Woody Allen of Noah Baumbach met de vorm, met inventieve beeldgrapjes, kleur en zwart-wit, wisselende beeldformaten en verwijzingen naar de stille cinema en klassieke Italiaanse horror.

Voorwoord en Q&A: 22.00 uur met regisseur Bert Scholiers 
Aanvang film: 22.30
Koptelefoon ophalen: vanaf 19.30 (op = op)
Koptelefoon: 5,00 contant bij aankomst
CJP: elke avond 12 gratis plekken voor CJP

! RESERVEER HIER JOUW KOPTELEFOON! (reserveren is niet verplicht)

- - -

Koptelefoon reserveren
Dit jaar kun je een koptelefoon reserveren door een gratis ticket te downloaden. Een gereserveerde koptelefoon kan alleen tussen 19.30 tot 20.30 opgehaald worden, hierna zijn wij genoodzaakt de koptelefoon vrij te geven voor vrije inloop. We houden er altijd een aantal achter de hand voor vrije inloop. Het is niet mogelijk om een eigen koptelefoon mee te nemen. (Een koptelefoon reserveren is niet verplicht)

Stem op jouw favoriet
Ook dit jaar kun je weer stemmen op jouw favoriete film uit de selectie van Cine. Elke maand selecteren de redacteuren van Cine hun favoriete films binnen een maand-thema. In het Facebook event plaatsen wij elke maand een poll. In de maand erna vertonen we de films op volgorde van het aantal stemmen. Als we onverhoopt een film moeten annuleren, dan verplaatst deze naar de eerstvolgende dinsdag. 

To screen or not to screen
Kans op regen en/of wind betekent dat wij geen film vertonen. Dit beslissen wij a/d hand van de voorspellingen op maandagmiddag en zullen we in het Facebook event en in de agenda op de website van Pllek bekend maken. Mocht de weervoorspelling rooskleurig zijn, maar op dinsdag omslaan, dan zijn we helaas genoodzaakt last-minute alsnog te annuleren.