Pllek

KUNST, CULTUUR, EVENTS EN MEER
20 Maart 2017
DRAMA BIJ PLLEK | ACTEURS MET DE BILLEN BLOOT

DRAMA BIJ PLLEK | ACTEURS MET DE BILLEN BLOOT

Op maandagavond 13 en 20 maart gaan regisseur Marcel Visbeen en schrijver Anke Boerstra op het podium van Pllek aan de slag met acteurs. Vanavond o.a. met Juul Vrijdag, Melody Klaver, Yara Alink, Sabri Saad el Hamus en Margien van Doesen, en daar kan iedereen bij zijn! Een uniek kijkje achter de schermen en een kans om acteurs in hun meest verrassende rollen te zien.

Tijd: 20.00 (deuren open om 19.45)
Online ticket: € 5,00 | Deurverkoop: € 8,00
(Kies bij het kopen van je ticket de gewenste datum)

- - - 

DRAMA BIJ PLLEK
Binnenkort wordt een pilot opgenomen van een dramaserie die zich helemaal rond Pllek gaat afspelen. De acteurs zijn reeds gecast, alleen het verhaal is nog niet af. En daar gaan we door middel van improvisaties aan werken tijdens Drama bij Pllek, een initiatief van actrice Margien van Doesen en regisseur Marcel Visbeen. Acteurs aan het werk buiten hun comfortzone, op het podium bij Pllek in Amsterdam-Noord. 

Tijdens Drama bij Pllek kun jij als toeschouwer live meemaken hoe personages en verhaallijnen vorm krijgen. Je kunt er vanuit het publiek zelfs invloed op uitoefenen! Eerder waren er onder de titel Op de Pllanken al improviserende acteurs te zien op het podium van Pllek, maar met Drama bij Pllek gaan we een stukje verder en zullen de improvisaties van twee avonden leiden tot een pilot voor een dramaserie. 

- - - 

ACHTERGROND INFO
Gewoonlijk worden series en films ontwikkeld door producenten, regisseurs en scenarioschrijvers. Vaak worden de acteurs pas tegen het einde van het proces bij een project betrokken, als er nog maar weinig tijd is om te repeteren en input te leveren op hun rol. Eigenlijk vreemd, want acteurs zijn niet alleen experts in het creëren van personages, ze zijn ook de directe link met het publiek. Daarom willen we experimenteren met een manier van werken waarbij de input van de acteur vanaf het begin veel belangrijker is, om zo tot geloofwaardigere dialogen en spannendere, geslaagdere personages te komen.