Pllek

KUNST, CULTUUR, EVENTS EN MEER
19 September 2017
SINCHI x FILMS w/ A VIEW: DOWN TO EARTH (2015)

SINCHI x FILMS w/ A VIEW: DOWN TO EARTH (2015)

LET OP: De online kaartjes voor dit event zijn UITVERKOCHT. Er zijn nog een paar kaartjes aan de deur.

“We hebben de aarde niet van onze ouders geërfd, maar lenen het van onze kinderen” ?~ Chief Seattle.

In de levensveranderende documentaire maken we kennis met de Bewakers van de Aarde: stamgemeenschappen van over de hele wereld die de behoeftes van onze planeet begrijpen en ernaar leven de toekomst van onze aarde te bewaken. In tegenstelling tot wij, westerse wereld.  ??

Na het vertonen van Down to Earth gaat de avond verder als Kenniscafé. Een informele setting waarin experts op het gebied van kennisoverdracht en het belang van opvoeding, in afzonderlijke groepjes het gesprek aangaan met de bezoekers. Het publiek wordt aangemoedigd persoonlijke ervaringen te delen op basis van specifieke onderwerpen, waaronder creatieve expressie, onderwijs, psychologisch welzijn en verbinding met de natuur.

DOCUMENTAIRE: 19:30 | KENNISCAFE: 21:30
Online ticket: € 10,00 (UITVERKOCHT) | Deurverkoop: € 13,00??

- - - 

DOWN TO EARTH (2015)
Een gezin besluit hun uitzichtloze leven achter zich te laten en trekt de weide wereld in. Ze reizen af naar de uithoeken van de aarde, op zoek naar een nieuw perspectief op het leven. Gedurende vijf jaar bezoeken zij zes continenten en maken ze kennis met inheemse stammen welke nooit eerder zijn geïnterviewd noch gefilmd. DOWN TO EARTH onthult de diepe wijsheden die zij hebben gevonden en de kracht waarmee levens veranderd kunnen worden. ??

Vanuit het hart van de Amazone naar de jungle van India, van de Australische Outback naar de Kalahari woestijn, van de Andes tot aan de oever van Lake Superior ontmoeten we de Bewakers van de Aarde. Hun levens zijn evenwichtig en in harmonie. Eeuwenlang hebben zij zich verstopt, maar de tijd is aangebroken om hun kennis en inzichten te delen met hen die daarvoor open staan. ?
DOWN TO EARTH is zowel een wake-up call als een motivatie aan hoop op een betere toekomst. ??

www.downtoearthfilm.com
MOVIETRAILER?
FACEBOOK EVENT