Pllek

KUNST, CULTUUR, EVENTS EN MEER
18 Juni 2017
ART BATTLE | NL PREMIERE

ART BATTLE | NL PREMIERE

Het gaat gebeuren! Met veel trots presenteren wij de NL premiere van Art Battle in Amsterdam! De wedstrijd zal plaatsvinden in de avond, waarbij de beste live schilderijen zullen worden gecreëerd en getoond. ‘You move art and art moves you!’. De artiesten hebben 20 minuten de tijd om de doeken om te toveren van wit naar wonderschoon. De winnaars worden gekozen door het publiek. Het is nieuw, inspirerend en verfrissend. Een nacht vol kunst en creatie. 

ART BATTLE
De eerste openbare Art Battle vond op 7 september 2001 plaats in het centrum van New York. Nadat Art Battle in 2007 de handen ineensloeg met MTV en daarbij Times Square omtoverde tot een gigantische galerie, bereikte het event grote bekendheid in de internationale kunstwereld.

De eerste Art Battle buiten de Verenigde Staten vond plaats in de Canadese stad Toronto en al snel volgden Vancouver, Montreal, Halifax en Ottawa. In 2013 werden de eerste Art Battles georganiseerd in Brazilië en Mexico, waar het concept wederom aansloeg. Vorig jaar bereikten de Art Battles ook Azië, toen het evenement in zowel China als Japan succesvol plaatsvond. 

Online ticket€ 10,00
Door sale: 12,00 
Deuren open: 19.00 
(in de zaal naast het restaurant)