Pllek

Creatieve hangout op de NDSM werf

Ze komen er weer aan! De Films with a View Sunscreenings op het Pllek strand i.s.m. Cine en Outdoor Cinema. Van juni t/m september, maar als mei ons zonnig verrast, dan beginnen we eerder. Houd deze pagina of het Facebook event in de gaten voor updates. 

- - - 

Data: elke dinsdag van juni t/m september
Aanvang film juni: 22.30
Koptelefoon ophalen vanaf 19.30
Koptelefoon: 5,00 contant bij aankomst
CJP: elke avond 12 gratis plekken voor CJP
(De gratis ticket link om je koptelefoon te reserveren, komt binnenkort online)
Facebook event voor updates en maandelijkse poll

- - -

Koptelefoon reserveren
Dit jaar kun je een koptelefoon reserveren door een gratis ticket te downloaden. Een gereserveerde koptelefoon kan van 19.30 tot 20.30 opgehaald worden, hierna zijn wij genoodzaakt de koptelefoon vrij te geven. We houden er altijd een aantal achter de hand voor vrije inloop. Het is niet mogelijk om een eigen koptelefoon mee te nemen.

Stem op jouw favoriet
Ook dit jaar kun je weer stemmen op jouw favoriete film uit de selectie van Cine. Elke maand selecteren de redacteuren van Cine hun favoriete films binnen een maand-thema. In het Facebook event plaatsen wij elke maand een poll. In de maand erna vertonen we de films op volgorde van het aantal stemmen. Als we onverhoopt een film moeten annuleren, dan verplaatst deze naar de eerstvolgende dinsdag. Het kan dus zijn dat de minst populaire film uiteindelijk komt te vervallen. 

To screen or not to screen
Kans op regen en/of wind betekent dat wij geen film vertonen. Dit beslissen wij a/d hand van de voorspellingen op maandagmiddag en zullen we in het Facebook event en in de agenda op de website van Pllek bekend maken. Mocht de weervoorspelling rooskleurig zijn, maar op dinsdag omslaan, dan zijn we helaas genoodzaakt last-minute alsnog te annuleren. Check daarom altijd nog even op dinsdag eind van de middag de agenda op de website en of het Facebook event.