Pllek

Creatieve hangout op de NDSM werf

Het eten van Pllek is veelal biologisch en verantwoord, bereid met seizoensgroenten en streekproducten met wereldsmaken door chefkok Dimitry Mulder.

"Ik probeer onze leveranciers vooral allemaal zo dicht mogelijk in de buurt te hebben, mede omdat we vaak zelf naar de leveranciers rijden om onze verse producten persoonlijk op te halen. Maar ook om op die manier de lokale bedrijven te steunen. Zo halen wij al onze groenten zelf op bij boer Wim Bijma en onze paddenstoelen kopen we in bij Wouter van Mycophilia, die zit hier aan de overkant" - Dimitry Mulder. Lees hier het uitgebreide interview!

=======================================================================

"Groeten uit de Keuken"
Artikelen uit de Pllek Paper 
 

Artikel Kimchi - Pllek Paper oktober 2016
Artikel Bronzen venkel - Pllek Paper juli 2016
Artikel Koeckebakkers - Pllek Paper mei 2016
Artikel Raapstelen - Pllek Paper april 2016
Artikel Schorseneren - Pllek Paper mrt 2016

Artikel De Schar - Pllek Paper feb 2016

Artikel Parelgort - Pllek Paper jan 2016

Artikel De Lady's Blue - Pllek Paper dec 2015

Artikel Mungbonen - Pllek Paper nov 2015

Artikel Palmkool- Pllek Paper okt 2015

Artikel Vadouvan - Pllek Paper sept 2015

Artikel Snijbiet, Biet Wellington - Pllek Paper aug 2015

Artikel Champagnerode rabarber - Pllek Paper jul 2015

Artikel Diklipharder - Pllek Paper jun 2015

Artikel Messeklever - Pllek Paper mei 2015

Artikel Asperges - Pllek Paper apr 2015

Artikel Rondeel kippen - Pllek Paper mrt 2015

Artikel Wild van Wild - Pllek Paper feb 2015

Artikel Boer Wim Bijma - Pllek Paper jan 2015