Pllek

Smullen met een gerust hart

De keuken van Pllek is 7 dagen per week geopend van 09:30 tot 22:00. 
(De bar is geopend tot 01:00 uur en vrijdag + zaterdag tot 03:00 uur)


Ontbijt: 09:30 - 12.00, Lunch: 11.30 - 15:30, Borrel: 16:00 - 22:00, Diner: 18:00 - 22:00

- - - 
 

Bij Pllek houden we van groenten. En we houden ook van dieren, van mensen en het milieu. Daarom kiezen wij voor producten die veelal biologisch en plantaardig zijn, voor vlees van dieren die in het wild hebben geleefd en voor vis die in het wild gevangen wordt. Geen kweek visjes, geen massaproducties, geen halffabricaten en geen gemanipuleerde groenten. Onze gerechten zijn verantwoord en bewust en dat proeft geruststellend. Check hier voor meer info over onze keuken, onze producten en leveranciers. 

- - -

VOOR GROEPEN VANAF 8 PERSONEN SERVEREN WIJ EEN FAMILY STYLE DINNER
Twee-gangen: 30,00 | drie-gangen: 34,00

We hebben kortgeleden onze nieuwe menukaart geïntroduceerd: onze gerechten zijn voortaan 75% vegetarisch, waarvan 25% zelfs veganistisch. Wij zijn geen principiële vegetariërs, een goed stuk vlees of vis zullen wij altijd waarderen, maar met onze nieuwe kaart streven we ernaar ook de carnivoren nieuwsgierig te maken naar de bijzondere alternatieven die de vegetarische keuken te bieden heeft en ze zo te verleiden om minder vlees te eten.


Ook het groepsarrangement is hierop geïnspireerd. Voor groepen vanaf 8 personen serveren wij het het Family Style diner, een 2 of 3 gangen diner om met elkaar te delen. De gangen worden op schalen uitgeserveerd en bestaan uit vegetarische gerechten, aangevuld met 1 vleesgerecht. We serveren altijd drie verschillende voorgerechten en twee verschillende hoofdgerechten, geheel o.b.v. het aantal personen uiteraard. Op deze manier kun je van alles wat proeven! 

Wij werken met seizoensproducten en de exacte samenstelling van een gerecht kan dan ook per dag verschillen. Het huidige menu vind je op onze website, zo heb je alvast een indicatie van de gerechten!

Reserveren voor groepen kan alleen via de mail.